top of page
20210520_123732.jpg

VINTAGE- SILKE

Silke er i.flg. Wikipedia ”fibre, som bl.a. silkesommerfuglens orm spinder.” Og så kunne man lade det blive ved det. Men det ER jo ikke den fulde sandhed om silke, for det færdige udtryk afhænger jo af, hvordan silken forarbejdes. ”crêpe de chine,” ”crêpe georgette,” ”chiffon” er bare nogle af de betegnelser, der findes for den færdigt forarbejdede silke, og så er der tussar-silke, som er en helt speciel silke, der kommer fra vilde silkeorm, og som er grovere i strukturen. Chanderi-silke er silke, forarbejdet i den indiske by, Chanderi, ligesom margilan-silke er silke fra Marghilon, som er en by i Uzbekistan, der ligger ved Silkevejen.

Jeg har både crêpe de chine, crêpe georgette, chiffon, Tussar-silke, Chanderi-silke og ganske ”almindelig glat” silke blandt mine mange, mange sarier. Udtrykket varierer, men der er i alle tilfælde tale om 100% silke.

Dit valg af sarier er en af de ting, jeg vil vende tilbage til, når du har foretaget din bestilling. Det kan være svært at matche det hele – farver, mønstre og silker – og det vil jeg være behjælpelig med.

Bestil dit silkeprodukt med disse fire trin:

20210520_182554.jpg

Trin 1

Vælg model

Vælg mellem alle de flotte modeller du kan se her på siden.

Trin 2

FInd de rigtige sarier

Vælg, hvilke sarier,  modellen skal laves af, fra galleriet hér, og notér deres 5-cifrede ID-nummer. Sarierne står til 0 kr - det er modellens pris, der er gældende.

I modellens pris indgår, at du kan vælge stof fra op til 3 forskellige sarier. 

Trin 3

Check ud

Tilføj dit design og dine valgte sarier til din kurv og gennemfør din ordre. 

Trin 4

Konsultation

Jeg kontakter dig efterfølgende for at få detaljerne på plads, og går så i gang med at lave dit nye stykke yndlingstøj. 

bottom of page